Osoblje hotela pod istragom, sakrili drogu u kutiji sapuna u sobi Liama Paynea

Foto: EPA

Osoblje hotela u Buenos Airesu, gdje je Liam Payne preminuo uslijed pada, pod istragom je zbog sumnje da je pjevaču nabavljalo teške droge u danima koji su prethodili njegovoj smrti. Muškarci su optuženi za krijumčarenje raznih narkotika u pjevačev apartman u hotelu CasaSur u luksuznoj četvrti Palermo, piše Daily Mail.

Drogu sakrili u kutiji sapuna

Pretpostavlja se da su sobar i još jedan član osoblja sakrili drogu u kutiji sapuna, koju su detektivi pronašli u Liamovoj sobi nakon njegove smrti. Pretpostavlja se da je uprava CasaSura bila svjesna neobičnog ponašanja dvojice zaposlenika i da je jedan član osoblja otpušten.

Detektivi su također ispitali zaposlenike o njihovoj mogućoj ulozi u pjevačevoj smrti. "U hotelu su bila dva muškarca koja su Liama opskrbljivala drogom", otkrio je blizak prijatelj Liama Paynea. "Slali su taksije da preuzimaju pakete za njega. Jedan od tih muškaraca radio je u odjelu za čišćenje. Nakon Liamove smrti primijetili su da je jedan taksi poslan na zaposlenikovu kućnu adresu. Upravitelj hotela pitao ga je zašto je taksi otišao na njegovu kućnu adresu, a kad nije mogao dati objašnjenje, dobio je otkaz", dodao je.

"Radio je sve da ostane čist"

"Liam je radio sve da ostane čist, ali čim je stigao u hotel, ti su mu ljudi nudili alkohol i drogu", istaknuo je Liamov prijatelj.

Podsjetimo, policija u Buenos Airesu objavila je da je Payneova hotelska soba bila "u potpunom neredu" te da su brojni predmeti "bili razbijeni i razbacani". U priopćenju stoji i da su u unutarnjem hotelskom dvorištu, gdje je pronađeno pjevačevo tijelo, nađeni i boca viskija, upaljač i mobilni telefon.

Liam Payne umro je nakon pada s trećeg kata hotela. Imao je 31 godinu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.