Prijović na koncertu zaplakala zbog tete koja joj je slala novac za haljinu

Foto: Slavko Midzor/Pixsell

ALEKSANDRA Prijović sinoć je treću večer zaredom napunila zagrebačku Arenu, a sinoćnji koncert bio je posebno emotivan.

"Toliko mi je lijepo večeras s vama, nemate pojma", rekla je pjevačica, a publika je počela skandirati: "Prijo mi te volimo, prijo mi te volimo". Skandiranje je rasplakalo pjevačicu koja je sinoć bila nešto pričljivija nego inače na koncertima.

"Volim i ja vas, za ovo vrijedi živjeti! Hvala vam od srca! Želim svima vama da uvijek plačete iz lijepih razloga", rekla je.

Na koncert došli baka, djed, tetka...

"Vidim baku i deku kako plaču, samo vi meni plačite od radosti, ali mama, mama ti nemoj da plačeš… Uspjeli smo svi zajedno, znate da vas volim najviše na svijetu", rekla je pjevačica.

"Ne zamjerite što večeras pričam puno više nego obično, ali moram reći jednu stvar, kada sam se natjecala u Zvezdama Granda moja majka je izgubila posao zato što me vozila svakog vikenda na natjecanje, žrtvovala je svoj posao zbog mene i naravno desilo se da je financijski bilo teško, a moja tetka je bila tu.

Nikada neću zaboraviti kada je poslala novac da bih ja kupila haljinu za natjecanje. Tako da hvala vam što ste došli iz Njemačke ovdje večeras…Puno vas volim i hvala vam za sve što ste učinili za mene. Uvijek sam ponosna na sve što sam prošla...", rekla je Prijović.

 

Večeras slijedi četvrti koncert

Nakon tri večeri u Areni, večeras je na redu četvrti koncert, sutra je na rasporedu pauza, a peti koncert je na rasporedu u utorak.

"Cijeli moj tim je toliko sretan i toliko ste nas lijepo prihvatili i dočekali. Zahvalna sam vam na tome. Pitaju me kako mogu pjevati pet noći, ma mogla bih ovako i trideset noći. Vama beskrajno hvala za čast koju ste mi ukazali! Hvala vam za čarobnu noć", rekla je Prijović.

Aleksandra Prijović je prva zvijezda kojoj je pošlo za rukom rasprodati pet uzastopnih koncerata u zagrebačkoj Areni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.