Cvijeće, svijeće, suze i pjesma: Shrvani fanovi 1D-ja opraštaju se od Liama Paynea

Foto: Profimedia

Argentinski fanovi One Directiona od jučer se okupljaju ispred Obeliska u Buenos Airesu i ostavljaju cvijeće i pale svijeće za tragično preminulog pjevača Liama Paynea, koji je stradao u srijedu u tom gradu. Ispred spomenika mogu se pronaći fotografije Liama i ostalih članova benda, oproštajne poruke, buketi cvijeća, pale se svijeće, a fanovi zajedno i pjevaju njegove najveće hitove.

Mnogi od njih toliko su shrvani da ne mogu suzbiti suze. 

@tumusicahoy UN EMOTIVO ENCUENTRO EN BUENOS AIRES 😢 Los fans despiden a @Liam Payne cantando las canciones de #onedirection 💔 #tumusicahoy #tmh #tiktokmehizover #musicosentiktok #liampayne ♬ Story of My Life - One Direction

I kod hotela u kojem je Liam stradao mogu se vidjeti poruke fanova.

@mik_lara Just how fast the night changes🕊️ #liampayne #onedirection #buenosaires #argentina ♬ sonido original - mik

Liam se dan prije smrti susreo s fanovima ispred hotela u kojem je odsjeo, a društvenim mrežama proširile su se snimke i fotografije.

Što se sve zna o smrti pjevača? 

Britanski pjevač Liam Payne (31), nekadašnji član One Directiona, preminuo je nakon pada s 40 metara visokog balkona hotela Casa Sur u Buenos Airesu.

Nesreća se dogodila u srijedu malo poslije 17 sati, a liječnici su rekli da mu nije bilo spasa. Svjedoci za američki tabloid TMZ tvrde da se Liam ranije ponašao čudno u predvorju hotela, gdje je navodno nastala snimka susreta s obožavateljicama.

Osoblje hotela pozvalo je policiju neposredno prije nego što je Payne pao s trećeg kata. U hitnom pozivu policija je obaviještena o "agresivnom muškarcu koji je možda pod utjecajem droga i alkohola". Naglasili su i da razbija stvari i hotelsku sobu, a argentinski mediji objavili su fotografije razbijene sobe. 

Payne je nekoliko tjedana boravio u Argentini, gdje je otputovao kako bi podržao bivšeg kolegu iz grupe One Direction, irskog pjevača Nialla Horana, koji je ondje održao koncert. 

S Liamom je neko vrijeme bila i njegova djevojka Kate Cassidy, no dva dana prije njegove smrti vratila se u SAD. Liam je u prošlosti javno govorio o svojim problemima s mentalnim zdravljem i o ovisnostima s kojima se borio

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.