Zlatko Dalić pozirao sa Zdravkom Marićem na modnom događaju u Zagrebu

Foto: John Pavlish

Zlatko Dalić privukao je pažnju na predstavljanju kolekcije jesen/zima 2024./2025. talijanskog brenda Boggi Milano u Zagrebu. 

"Ovom kolekcijom Boggi Milano se obraća muškarcu koji unatoč stalnoj evoluciji u potrazi za stilom želi ostati vjeran sebi, svojoj prirodi i svakom obliku osobnog izražavanja. Svjesno se izdvojiti iz gomile stvarajući vlastiti stil, onaj tihog luksuza, koji podrazumijeva odjevne predmeti jednostavnih, ali odlučnih linija", navodi se u priopćenju. 

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije na događaju je pozirao sa Zdravkom Marićem.

Zdravko Marić novi je predsjednik Hrvatskog teniskog saveza

Naime, bivši dopredsjednik vlade Republike Hrvatske i ministar financija Zdravko Marić novi je predsjednik Hrvatskog teniskog saveza, a izabran je jednoglasnom odlukom nazočnih članova Skupštine HTS-a na sastanku održanom u srijedu u Zagrebu, objavio je HTS.

Zdravko Marić je na poziciji predsjednika zamijenio Nikolinu Babić, poslije šest godina mandata na vođenju krovne organizacije tenisa u Hrvatskoj. Na Skupštini je bilo nazočno 39 članova s pravom glasa, od ukupno 50 skupštinara, a izboru je prethodilo iscrpno i detaljno izvješće o radu HTS-a u razdoblju od 2018. do današnje Skupštine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.