Tko su bolje polovice Dinamovih junaka? Bočkaj ljubi lijepu Nikolinu, Oršić Suzanu...

Foto: Instagram

DINAMO se sinoć golovima Mislava Oršića, Brune Petkovića, Josipa Drmića i Petra Bočkaja uspio plasirati u Ligu prvaka nakon što je u infarktnoj uzvratnoj utakmici play-offa pobijedio FK Bodo/Glimt rezultatom 4:1.

Osim talentom i igrom na nogometnom terenu, Dinamovi junaci javnost intrigiraju i svojim privatnim životima, a najviše pažnje privlače njihove lijepe djevojke i supruge, koje su im na utakmicama najveća podrška.

Oršić golove posvećuje supruzi

Mislav Oršić svaki svoj gol posvećuje supruzi Suzani, s kojom je od srednjoškolskih dana. Zajedno su više od 13 godina.

Nogometaš je Suzanu zaprosio u Južnoj Koreji, gdje ga je ona pratila kada je igrao za klub Jeonnam Dragons. U Hrvatsku su se vratili prije rođenja prvog sina. 

Vjenčali su se 2018. godine u stenjevečkoj župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije. Na svadbi im je pjevala Ivana Marić. 

Suzana je jedna od žena nogometaša koje su samozatajne. Rijetko se pojavljuje u javnosti i profili na društvenim mrežama zaključani su joj za javnost. No Oršić ponekad objavi obiteljske fotografije.

Prošle godine Suzana je u jednom od rijetkih intervjua progovorila o svojoj obitelji. Rekla je da je njezin život posvećen suprugu i djeci.

"Potrebno je puno odricanja, ali uvijek smo bili podrška jedno drugome, bez obzira na sve. Sve ima svoje prednosti i mane. Trenutačno je moj život u potpunosti posvećen Mislavu i našoj djeci", ispričala je za časopis Story. 

Petković i Iva Šarić uskoro bi trebali stati pred oltar

Bruno Petković u vezi je sa šest godina starijom manekenkom Ivom Šarić, s kojom ima jednogodišnjeg sina Adriana. Par se upoznao kad ga je ona intervjuirala za emisiju Klub 7, a prvi put su zajedno viđeni u jednom restoranu u Zagrebu krajem 2020.

U to vrijeme se šuškalo o Bruninoj vezi s tenisačicom Donnom Vekić, pa na njegov razgovor s Ivom nitko nije obraćao pažnju. Tijekom emisije joj je otkrio da bi, da nije nogometaš, vjerojatno bio glumac te da nije u vezi.

Ni Iva ni Bruno o svojoj vezi ne otkrivaju puno. 

"Općenito teško pričam o svom životu, teško se otvaram - ne volim biti meta, ne volim biti tema. Nisam tip osobe 'e kako mi je teško', ja točno znam tko sam i što sam", ispričala je Iva za RTL. 

Nogometaš je Ivu zaprosio krajem prošle godine, no nije poznato kada planiraju stati pred oltar.

Iva je prije veze s Petkovićem bila u braku s Jerkom Lekom, s kojim ima dvoje djece.

Bočkaj prošle godine oženio Nikolinu

Petar Bočkaj oženio je prošle godine Nikolinu Grgić, s kojom je dobio i sina.

Par se vjenčao u Osijeku na Trgu Vatroslava Lisinskog u Tvrđi, dok je Bočkaj još uvijek igrao za NK Osijek.

Nogometaš iza sebe ima propali brak s bivšom suprugom Sandrom, s kojom također dijeli sina.

Na svom Instagram profilu Bočkaj često dijeli fotke s Nikolinom i obitelji i pratiteljima pruža uvid u njihovu svakodnevicu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.