Učiteljicu plivanja šokirale poruke mame: "Vi ste sebična kuja, dajte mi novac"

Foto: 123RF

DJEVOJKA s juga Indije koja je odlučila besplatno podučavati djecu plivanju, mislila je da nitko neće imati problem s tim. Sve dok joj se nije javila jedna samohrana majka koja ima specifičan pogled na svijet.

Korisnica Reddita s korisničkim imenom u/pretent_its_witty objavila je screenshotove svog dopisivanja s neimenovanom ženom, čiji je broj je u mobitelu spremila pod imenom "Teta" kojim se u Indiji označava osoba starija od vas. 

Njihovo dopisivanje počinje normalno.

"Zdravo, vi ste žena koja podučava plivanje? Dobila sam broj od Sangheethe. Možete li podučavati mog sina?" pitala je žena, na što je djevojka pristala.

"Rekla je da je ponudila da će vam platiti, ali podučavate besplatno. Je li to istina? Ne mogu vam platiti. Besplatno, ne? Ne mogu platiti, samohrana sam majka. Halo? Molim vas, odgovorite?? Halo?" navalila je žena.

"Hej, da, besplatno je. Sad sam u uredu. Ne mogu odmah odgovarati", napisala je djevojka.

"Vau, to je nepristojno. Želim znati kad danas mogu dovesti sina na bazen", nastavila je žena.

"Žao mi je, ali danas sam već javila svima da želim plivati sama. Javit ću vam porukom sljedeći termin poduke. Vjerojatno nakon 3 dana. Obično podučavam djecu između 3 i 5 popodne", odgovorila joj je djevojka.

"Možete li doći danas u 1 i podučavati ga? Od 1 do 3 je toplije nego od 3 do pet. Znam da ste fleksibilni. Možete li mi brže odgovarati?" nastavila je žena po svom.

"Ne mogu podučavati danas u 1 jer radim. Već je prošlo 12. Danas sam pod stresom i želim se ispuhati. Ne želim danas podučavati, već sam svima javila. Javit ću vam za sljedeći put", napisala je djevojka.

"To nije fer. Već sam mu rekla da će danas ići plivati. Dajte mi jedan dobar razlog zašto ne inače će plakati", nastavila je žena.

"1. Ne podučavam danas. 2. Već sam otkazala, ne mogu javiti svima drugačije ovako kasno", napisala je djevojka.

"Još bolje, možete podučavati samo njega. Ta derišta ionako dobivaju besplatne lekcije mjesec dana. Morate nadoknaditi mom sinu", napisala je žena.

"Molim? Ne mogu podučavati samo vašeg sina", odgovorila joj je djevojka.

"Zašto ne? On je anksiozan, morate ga samog podučavati", napisala je žena.

"Ja nisam certificirani trener. Ne želim biti odgovorna za sigurnost djeteta s anksioznošću u bazenu koji je dubok duplo više od njegove visine. Mislim da trebate naći nekog drugog", odgovorila je djevojka.

"Kad kažem anksioznost, ne mislim baš tako. On jednostavno ne voli drugu djecu. Samo ga podučavajte samog mjesec dana. Nakon toga spojite ga s drugima. Oni su dobili više lekcija od njega, to nije fer. Počnite ga podučavati od sutra u 1, bolje je da izađete iz vode prije 3 da se nitko ne razboli. Osim toga, on nema naočale za plivanje pa ponesite par viška kako bi ih on koristio dok mu ja ne kupim nove", nabrajala je žena.

Djevojka joj je rekla da ne može plivati svakog dana te ako danas ode plivati, ne planira ići sljedeća dva dana ponovno te da nema namjeru nikog privatno podučavati.

"Vi ste takva sebična kuja. On je samo dijete. Nemate li srca? Ja sam samohrana majka i već sam mu rekla da sutra ide na plivanje. Sutra u 1? Vidim da ste pročitali moje poruke. Bacit ću ga u bazen u 1, ako mu se nešto dogodi, vi ste krivi. Nema veze, vjerojatno ste očajna učiteljica. Zaista ste grozna i užasna osoba. Moj sin ovo nije zaslužio, ne znam čime sam ja to zaslužila. Zašto su svi tako sebični i nespremni pomoći? Imate fleksibilne termine. Radite manje od mene. Zarađujete više od mene. Te kuje su dovoljno bogate da mogu priuštiti svojoj djeci instruktora plivanja, ali ne, one žele samo besplatne stvari koje su potrebne mom sinu. Toliko ste privilegirani da vam ne treba novac. Jebeno odbijate novac koji vam ljudi žele dati. Žele vam dati novac, a vama ne treba. Znate li koliko meni treba novac? Samohrana sam majka. Trebali biste uzeti njihov novac i dati ga meni. Privilegirani ste, trebate ga dati meni, ja ga trebam više od vas. Ako nećete podučavati mog sina, dajte mi novac. Odgovorite mi, vidim da čitate, kujo", pisala je bijesna žena, na što joj djevojka nije odgovorila.

Ekipa na Redditu ne može vjerovati kako je ovo dopisivanje eskaliralo.

"'Bacit ću ga u bazen u 1, a ako mu se nešto dogodi vi ste krivi'. Majka godine", napisao je jedan komentator.

"I onda se čudimo što je dijete anksiozno", dodao je drugi.

"Traži besplatne lekcije plivanja i svejedno nađe način kako biti kuja", napisao je treći.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.