Yamala na Instagramu prati 9 milijuna ljudi, nedavno je otkrio kako mu cure prilaze

Foto: Instagram

"Kreći se u tišini, govori jedino kad je vrijeme reći - šah mat", objavio je na Instagramu španjolski reprezentativac Lamine Yamal, od danas najmlađi strijelac u povijesti Eura.

Šahovskom objavom 16-godišnji Yamal kao da je predvidio što će ostvariti u polufinalnoj utakmici Španjolske i Francuske. 

Prati ga više od 9 milijuna ljudi

Laminea na Instagramu prati više od 9 milijuna ljudi, a on na profilu, za razliku od svojih vršnjaka, objavljuje isključivo stvari vezane uz nogomet, odnosno uz njegov posao.

I dok u javnosti uglavnom govori samo o nogometu, 16-godišnjak je nedavno iznenadio izjavom. "Siguran sam. Planiram se oženiti kad budem imao 26 godina", rekao je samouvjereno u intervjuu s jednim youtuberom. Otkrio je tad i kako mu djevojke prilaze.

"Nedavno mi je prišla djevojka u liftu, tražila fotografiju, a zatim rekla: 'Daj mi svoj broj telefona, treba mi'", prisjetio se.

"Nazvao sam mamu i rekao da sam položio"

Uz sportske obaveze, Yamal još uvijek ide u školu. "Položio sam ispite i sada imam ESO titulu", rekao je nedavno za španjolsku radio stanicu Onda Cero. "Zadnje ocjene koje sam vidio? Da budem iskren, vidio sam ih na svojem telefonu i pisalo je da sam prošao, pa sam samo zatvorio aplikaciju, nazvao mamu i rekao joj", priznao je.

>>Kralj Španjolske je saznao koliko Yamal ima godina. Njegova reakcija je hit

Sa samo 16 godina i 362 dana prelijepim pogotkom Francuskoj za 1:1 u 21. minuti polufinala Europskog prvenstva postao je najmlađi strijelac u povijesti Eura. No i samim nastupom ostvario je jedinstven pothvat, postao je najmlađi nogometaš koji je ikad nastupio u polufinalu nekog velikog međunarodnog turnira.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.