Žena i ljubavnica ključevima pisale poruke po Porscheu: "Reći ću mužu, kurvetino"

Screenshot: Instagram

Na Instagram stranici Moj Beograd nedavno je podijeljen video koji je privukao veliku pažnju te ima preko pet tisuća lajkova. U njemu se prikazuje nesvakidašnja situacija iz beogradske Zvezdare, gdje su dvije žene odlučile riješiti svoje nesuglasice na neobičan način – pisanjem poruka ključem po luksuznom Porscheu.

Naime, izgleda da se radi o ljubavnom trokutu, jer su poruke bile više nego jasne. Jedna od žena je napisala: "Reći ću mužu, kurvetino", dok je druga odgovorila: "Ostavi muža."

Video izazvao val komentara

Ovaj video je odmah izazvao val komentara i reakcija na društvenim mrežama. "Ima li odgovor muža na gepeku. Treba i njemu šansu dati da se izjasni", "Nikada mi neće biti jasno, prevario te muž, prevarila te žena, što su vam krivi oni s kojima su prevarili, valjda su krivi taj muž koji je prevario ili ta žena koja te prevarila. Otjeraš muža ili ženu, a ne da juriš ljubavnika ili ljubavnicu. Ako te je jednom prevario, uvijek će i što će vam život pored takve osobe", "Ja sam naježio na samu pomisao kako je zvučalo dok su ovo pisale", neki su od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.