Žiri na Sarajevo Film Festivalu nominirao hrvatsku seriju Gora za najbolju u regiji

Foto: Press

Hrvatska televizijska serija Gora nominirana je za nagradu Srce Sarajeva ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala (SFF), potvrdili su u utorak iz uprave ove najveće regionalne filmske smotre.

Gora će se za naslov najboljeg regionalnog dramskog ostvarenja natjecati sa serijama Koža i Poziv iz Srbije te s bosanskohercegovačkom serijom Znam kako dišeš.

Trailer: GORA E01 - Jedan obični vikend

Točno tjedan dana dijeli nas od početka emitiranja dramske serije 𝐆𝐎𝐑𝐀 na malim ekranima. Pogledajte što vas sve čeka u prvoj epizodi 📺 🔜 𝐆𝐎𝐑𝐀 𝐄𝟎𝟏 - Jedan običan vikend 🔜 u ponedjeljak 𝟎𝟐.𝟏𝟎. 𝐮 𝟐𝟏:𝟏𝟓 na prvom programu HRT-a! ⭕💚 Antitalent | Moj HRT

Objavljuje GORA u Ponedjeljak, 25. rujna 2023.

Radnja prati tim gorskih spašavatelja

Goru je za HRT proizvela produkcijska kuća Antitalent, a u njezinu središtu je tim gorskih spašavatelja i njihove akcije i privatni život.

Serije koje su nominirane za naslov najbolje odabralo je 500 filmskih profesionalaca iz regije. Isti će žiri elektronskim glasanjem odlučiti o pobjedniku, a nagrada će biti uručena 18. kolovoza tijekom trajanja 30. SFF-a, najavljenog za razdoblje od 16. do 30. kolovoza. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.