Svjedok u Diddyjevom slučaju tvrdi: Sjećam se njega golog iznad sebe

Foto: EPA

Nakon uhićenja repera Seana Diddyja Combsa u javnost su isplivali detalji njegovih razuzdanih zabava. Policija je još u ožujku provela raciju u njegovim domovima i zaplijenila više od 1000 bočica baby ulja i lubrikanata. Iako je njegov odvjetnik za New York Post pokušao objasniti zašto je reper imao ogromne zalihe dječjeg ulja u svojim vilama, sada su isplivali novi detalji. 

U tužbi se tvrdi da je Diddy na partyjima koristio lubrikante pomiješane s drogom za silovanje kako bi pojedinci lakše iskoristili svoje žrtve. "Combsu se osobito svidjela upotreba popularnog lijeka za silovanje Rohypnol ili GHB za počinjenje gnusnih djela seksualnog nasilja i silovanja bez pristanka nad bezbrojnim žrtvama", stoji u tužbi, prenosi Newsweek. 

>>Tužitelji detaljno opisali kako su izgledali Diddyjevi freak-offovi

Drogu su stavljali i u piće

U tužbi se dalje tvrdi da bi reper "polijevao žrtve losionima ili sličnim uljima za tijelo", koji su sadržavali drogu, "kako bi se droga apsorbirala kroz kožu u tijelo žrtve". Navedeno je i da se DHB stavljao u alkoholna pića tijekom Diddyjevih zabava.

"Combs bi često tajno dodavao drogu u alkoholna pića koja su se služila na njegovim zabavama, obično u naizgled nevinoj čaši šampanjca. Gosti su bili prisiljeni piti ta alkoholna pića s GHB-jem prije ulaska ili dok su bili na njegovoj zabavi", stoji u tužbi. 

Svjedok John Doe, čije su izjave također uzete u obzir pri sastavljanju tužbe, tvrdi da je popio jedno piće na Combsovoj zabavi u listopadu 2021., a zatim postao "dezorijentiran" jer se "soba počela vrtjeti". "U stanju zbunjenosti pokušao se maknuti iz situacije tražeći siguran prostor. Pokušavao je otići, a muški glas mu je rekao da izdrži", navodi se.

John Doe sjeća se golog Diddyja iznad sebe

"Sljedeće čega se sjeća je da je bio u spavaćoj sobi. Unatoč tome što je nejasno bio svjestan svoje okoline, nije se mogao pomaknuti ni govoriti. Osjećao se kao da je zarobljen u vlastitom tijelu. Više muškaraca počelo ga je seksualno napadati, a sjeća se da je vidio golog Combsa iznad sebe u jednom trenutku", napisano je. 

Diddyjev odvjetnik Marc Agnifilo rekao je za New York Post da to što je pronađena ogromna količina baby ulja nije ništa čudno. "Mislim da nije bilo 1000. Mislim da je bilo puno. Mislim, Costco (američki trgovački lanac, op. a.) je odmah niz ulicu. Mislim da Amerikanci kupuju na veliko, to je poznata stvar", rekao je. 

"I znate da su to odrasle osobe koje su dale privolu i koje rade ono što odrasli rade s privolom. Ne možemo postati toliki puritanci u ovoj zemlji da mislimo da je seks na neki način loša stvar jer da je tako, ne bi više bilo ljudi", dodao je. 

Suočava se s mnogim optužbama

120 osoba planira podići tužbu protiv Diddyja, od kojih je 25 bilo maloljetno u vrijeme incidenata zbog kojih pokreću tužbe. Jedna je osoba navodno imala 9 godina kad se dogodilo zlostavljanje. Odvjetniku koji će zastupati te ljude javilo se ukupno 3280 ljudi koji tvrde da ih je reper zlostavljao. U 24 sata javilo se čak 12 tisuća navodnih žrtava i svjedoka. No on sve poriče. 

Sve o slučaju Diddy pronađite ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.