Dječak ne voli kad ga tata nosi. Pogledajte reakciju kada ga uzme mami iz naručja

Screenshot: TikTok

MAMA Kayla nasmijala je korisnike TikToka videozapisom svog sina koji želi da ga nosi jedino ona. Kayla je snimila što se dogodi kada tata Jesse uzme dječaka iz njezinog naručja, a video je u samo nekoliko dana pogledan više od pet milijuna puta. 

Na početku videozapisa Kayla drži dječaka za kojeg tvrdi da je trenutno u svojoj "mama eri", što podrazumijeva da jedino nju voli i želi biti s njom. Iako joj mnogi nisu vjerovali kada je ovo izjavila u jednom od prethodno objavljenih videozapisa, Kayla je odlučila snimiti ovaj video kako bi pokazala da je "mama era" stvarna te da se u njoj nalaze i brojne druge majke.

Nekoliko sekundi nakon što je Jesse uzeo dječaka, maleni je počeo plakati i vikati. No, nakon što ga je Kayla uzela u naručje, gotovo je odmah prestao plakati. Cijeli video pogledajte u nastavku.

@kayfousty This defines mamas boy😂 #baby #babyboy #velcrobaby #mamasboy #babiestiktok #motherhood #momsoftiktok #mom #mama ♬ original sound - Kayla | Mom of 2 🩵

Ljudi u komentarima su se našalili na video, a javile su se i mnoge mame kojima su ovakvi prizori jako poznati. 

"On je pravo mamino dijete", "Živim ovaj život. Suprug se stalno ljuti kad naša kći ne želi biti s njime", "Mislim da sve mame dožive ovu fazu od svoje djece", "Nisam roditelj, ali ovo mi je presmiješno. Iako vjerujem da tvom suprugu nije lako", "Jadan čovjek se ne može ni maziti sa svojim djetetom", neki su od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.