Objavljena je lista najbogatije djece

Foto: EPA

PRINC George možda je budući kralj, ali nije najbogatije dijete iz kraljevske obitelji. Tvrtka Outdoor Toys provela je istraživanje o neto vrijednosti najpoznatije djece na svijetu.

Najmlađi članovi kraljevske obitelji zauzeli su prva tri mjesta. Princeza Charlotte je na tronu s vrijednošću od 4.1 milijardu eura. Iza nje je njezin brat George, čija se vrijednost procjenjuje na 3.3 milijarde eura, dok treće mjesto zauzima Jacques, princ nasljednik Monaka i markiz Bauxa iz kneževske dinastije Grimaldi. Njegova neto vrijednost iznosi 943 milijuna eura.

U top 10 su i Blue Ivy Carter, kći Beyonce i Jay Z-ja, Stormi Webster, kći Kylie Jenner i Travisa Scotta, North West, kći Kim Kardashian i Kanyea Westa, youtuberi Vlad & Niki, Valentina Paloma Pinault, kći Salme Hayek i Francoisa-Henrija Pinaulta, Max i Emme Maribel Muniz, blizanci Jennifer Lopez i Marca Anthonyja, i Suri Cruise, kći Katie Holmes i Toma Cruisea.

Najmlađi sin princa Williama i Kate Middleton, princ Louis, trenutno nije na popisu, a u 10 najbogatijih nisu ušli ni prin Archie i princeza Lilibet, djeca princa Harryja i Meghan Markle.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.