Apple bi sljedeći tjedan mogao ukinuti svoj najkontroverzniji proizvod iz 2023.

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

APPLE je prošle godine zamijenio svoje kožne maske za iPhone i remene za Apple Watch novim ekološkim materijalom zvanim FineWoven. Međutim, ove nove maske nisu impresionirale kupce – mnogi su se žalili na njihovu lošu kvalitetu. Zbog brojnih pritužbi, Apple bi mogao ukinuti liniju FineWoven dodataka već sljedeći tjedan kad predstavi seriju iPhone 16.

Prema izvještajima Bloomberga, zalihe FineWoven proizvoda u Apple trgovinama su na niskoj razini. To bi moglo značiti da Apple planira povući FineWoven dodatke nakon manje od godinu dana ili možda predstaviti nove boje i prilagoditi ih nadolazećim uređajima.

Zbog problema s kvalitetom, Apple je već prestao proizvoditi nove FineWoven dodatke, pa je moguće da će tvrtka uvesti novi materijal ili u potpunosti odustati od ove alternative za kožu.

Osim maski za iPhone, Apple nudi i druge FineWoven dodatke poput remena za Apple Watch, privjesaka za AirTag i novčanika s MagSafeom, no svi ovi proizvodi imaju problema s izdržljivošću i kvalitetom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.