Barack Obama otišao na utakmicu. Pažnju privukao njegov sat

Foto: Profimedia/shinola.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BIVŠI američki predsjednik Barack Obama nedavno se pojavio na košarkaškoj utakmici između SAD-a i Kanade. Ono čime je privukao pozornost je sat koji je nosio, a koji je u potpunosti sastavljen u SAD-u. U pitanju je Shinola Runwell, sastavljen u Detroitu. Zanimljivo, brend je od samih početaka počivao na ideji da će Amerikanci rado platiti više za proizvode izrađene u SAD-u i na tome temelje svoj, danas globalni, uspjeh.

Klasičan sat savršen za sve prilike

Iako brojni satovi brenda prelaze cijenu od 1000 eura, mnogi su i dalje dovoljno pristupačni kupcima koji se žele povremeno počastiti. Runwell + koji je odabrao Obama jedan je od pristupačnijih satova brenda. 

Sat je rađen od nehrđajućeg čelika, a promjera je 41 mm. Jednostavan bijeli brojčanik nadahnut je američkim džepnim satovima iz razdoblja Prvog svjetskog rata. Kazaljke su obložene luminescentnim premazom za bolju vidljivost noću.

Ovaj sat pokreće 1069 kvarcni mehanizam. Sat je tanak, debljine samo 10.1 mm, a dolazi sa smeđim kožnim remenom s kontrastnim šavovima. Sat je vodootporan do 50 metara.

The Runwell 41mm, Shinola, cijena je 690 eura
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.