Francuski brend kampanjom miče stigmu sa seksa za jednu noć

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PARIŠKI brend Carne Bollente, poznat po svojoj seks-pozitivnoj filozofiji, upravo je predstavio svoju novu kolekciju za jesen/zimu 2024., inspiriranu uzbuđenjem avantura za jednu noć. Kolekcija slavi ovaj koncept kroz seksi vizuale koji prikazuju spontane susrete dvoje ljudi.

Žele potaknuti razgovor o seksualnosti

Sama kolekcija sadrži klasične odjevne komade poput majica s kapuljačom, traperica i pidžama na koje su otisnute seks-pozitivne poruke i motivi. Na pidžamama su istaknuti motivi brenda nadahnuti stripovima.

Sama kolekcija nadahnuta je francuskom izrekom Amour Toujours, što znači uvijek ljubav. Ova kampanja slavi intimne susrete nepoznatih ljudi.

Brend je osnovan 2014., a njihova seks-pozitivna filozofija želi razbiti tabue koji okružuju seksualnost, bez osude. Žele slaviti slobodu izražavanja vlastite seksualnosti, pri čemu često koriste provokativne i humoristične elemente kako bi potaknuli razgovor o seksualnosti.

Carne Bollente proizvodi izrađeni su u Portugalu, osim deka koje su proizvedene u SAD-u. Brend pazi na održivost i trudi se koristiti materijale s niskim utjecajem na okoliš, poput organskog pamera, organskog trapera i recikliranog poliestera, a preko 65% njihovih proizvoda izrađeno je od takvih materijala. Gotovo sve tkanine nabavljaju od lokalnih portugalskih dobavljača.

Kolekcija će biti dostupna za kupnju sutra na web trgovini brenda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.