Instagram je prepun fotografija slavnih u kupaćim kostimima

Foto: Instagram/zalando.hr/sinsay.com/calzedonia.com/hr.tommy.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREGLEDALI smo kakve kupaće kostime neki od najvećih svjetskih celebova nose ove sezone. Donosimo one koji su nam privukli pozornost, a pronašli smo slične badiće i za vas.

Georgina Rodriguez

Georgina Rodríguez na svojem je Instagramu pokazala nekoliko kostima koje nosi ovo ljeto, a nama se posebno svidio jednostavan ružičasti bikini kakav će pristajati gotovo svakome. Na Zalandu smo pronašli veoma sličan.

Billabong gornji dio bikinija, 45.79 eura, donji dio bikinija, 29.86 eura

Sabrina Carpenter

Sabrina je na svojem Instagramu pokazala fotografije s odmora u Italiji, a pokazala je kako na plažu voli nositi jednostavan jednodijelni kupaći kostim u crvenoj boji koji nevjerojatno podsjeća na 1990-e i na popularan Baywatch kupaći kostim.

Crveni jednodijelni kupaći kostim, Sinsay, 6.99 eura

Bella Hadid

Još jedna ljubiteljica crvenog je Bella Hadid, ali ona je za svoj odmor odabrala bikini.

Gornji dio bikinija, Calzedonia, 42.50 eura
Donji dio bikinija, Calzedonia, 21.90 eura

Sydney Sweeney

Sydney Sweeney je privukla pozornost različitim kupaćim kostimima zadnjih nekoliko tjedana, uključujući jednodijelni retro kostim. Nama se posebno svidio jednostavan smeđi bikini. U Sinsayu smo našli slične bikinije po sniženim cijenama.

Sinsay gornji dio kupaćeg kostima, snižena cijena je 4.49 eura, donji dio kupaćeg kostima, snižena cijena je 1.99 eura

Kendall Jenner

Da voli jednostavnost, pokazala je Kendall Jenner u svojem bikiniju mornarski plave boje. Pronašli smo bikini brenda Tommy Hilfiger odgovarajuće boje s monogramom brenda koji mu pruža profinjeniji izgled.

Tommy Hilfiger gornji dio bikinija, 59.90 eura, donji dio bikinija, cijena na sniženju je 38 eura

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.