Jenna Ortega pokazala kako nosi masivni Hublot sat

Foto: Profimedia/hublot.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BUDUĆI da je Jenna Ortega trenutačno na promotivnoj turneji za svoj film Bubimir Bubimir, sve su oči uprte u njezin stil. Ne uključuje to samo elegantne haljine i odijela u kojima se pojavljivala, već i modne detalje poput sata. Njezin nedavni odabir bio je Hublot Classic Fusion Orlinski sat od titana koji se klasičnim dizajnom lako uklapa u svaku kombinaciju.

Sat je dostupan u ograničenom izdanju

Sat je dizajnirao francuski kipar Richard Orlinski koristeći iste tehnike kao i kad stvara svoje skulpture. Sat je klasičnog, no zanimljivog uglatog dizajna. Dostupan je u više boja, a Ortega je odabrala jednostavnu boju titana s crnim brojčanikom.

Ortega je odabrala sat promjera brojčanika 41 mm. Vodootporan je do 50 m, a štiti ga safirni kristal s antirefleksnim premazom. Sat je na ručno navijanje, ima rezervu snage od 42 sata, a pokreće ga kalibar HUB1153.

Sat je dostupan u ograničenom izdanju od 250 primjeraka.

Hublot Classic Fusion Orlinski sat, Hublot, cijena je 19.800,00 eura
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.