Koliko tanak zaista može biti iPhone 17?

Foto: Shutterstock (na fotki nije uređaj o kojemu je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

VEĆ se priča o tankom iPhoneu 17, za koji još nije poznato kako će se zvati, no obožavatelji ga već nazivaju Slim ili Air. Ono što je zanimljivo je njegov navodno ultratanki dizajn. No postavlja se pitanje koliko on tanak i revolucionaran zapravo može biti.

Uređaj bi mogao biti 2 mm tanji od aktualnih modela

U jesen 2025. Plus model navodno će biti zamijenjen iPhone 17 Slim ili Air modelom. Ovaj bi mobitel zbog svoje veličine trebao imati manju kameru i nešto slabiji čip od 17 Pro modela.

Glavnu naznaku o tome koliko će mobitel biti tanak nudi USB-C priključak. Naime, uređaj sigurno neće biti tanji od njega, piše 9to5 Mac. Mobitel bi stoga mogao imati minimalne rubove oko USB-C priključka.

iPad Pro

Tanki iPhone vjerojatno će slijediti primjer najnovijeg ultratankog Appleovog uređaja iPada Pro, koji je lansiran u svibnju kao najtanji proizvod koji je tvrtka napravila. Model od 14 inča debljine je samo 5.1 mm. Očekuje se da će nadolazeći iPhone biti podjednako tanak.

Usporedbe radi, iPhone 15 debljine je 7.8 mm, a iPhone 15 Pro 8.25 mm.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.