Kupuju li dizajneri interijera na Amazonu? Da, a evo i proizvoda u koje se kunu

Foto: Shutterstock/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AMAZON, gigant internetske trgovine, postao je nezaobilazno odredište za mnoge kupce diljem svijeta. Poznat po širokom asortimanu proizvoda i konkurentnim cijenama, Amazon privlači korisnike za sve vrste kupovina - od svakodnevnih potrepština do luksuznih artikala. No, jesu li dizajneri interijera podjednako skloni korištenju Amazona poput nas?

Ispostavilo se da jesu. Dizajneri nabavljaju razne stvari na Amazonu, od umjetnih biljaka do pristupačnih kupaonskih dodataka.

Dizajnerica Mollie Ranize rekla je za časopis Homes & Gardens: "Amazon nam može biti izvrstan resurs kad trebamo brze dodatke za stiliziranje, poput knjiga za stolić, mramornih podmetača, drvenih i staklenih zdjela, pa čak i manjih komada od keramike." Također napominje da uvijek treba provjeriti dimenzije proizvoda kako bi se izbjeglo neočekivano male komade: "Ključno je uvijek pročitati dimenzije prije naručivanja jer ponekad stignu puno manje nego što se čini!"

Posuda za pohranjivanje, 15.89 eura
Saksija za cvijeće, 12.09 eura

Dizajnerica Jennifer Walter također koristi Amazon za manje ukrase. "Najčešće kupujemo knjige za stolić, košare i kuhinjske potrepštine poput krpa, ručnika i drvenog pribora", kaže Jennifer.

Kuhinjska boca s dozatorom maslinovog ulja, 17.59 eura

Dizajnerica Kati Curtis voli kupovati praktične stvari na Amazonu, poput samostojećih držača za toaletne role. "Možete ih postaviti gdje god želite, a često imaju i dodatni prostor za pohranu dodatnih rola, tako da nikad ne ostanete bez toaletnog papira", kaže Kati.

Držač toaletnog papira, 19.99 eura

Dizajnerica Bethany Adams koristi Amazon za proizvode poput jastučića za namještaj, LED žarulja i podloga za tepih.

Okrugli filc jastučići, 13.04 eura
Neklizajuća podloga za tepih, 5.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.