Zaljubili smo se u ovaj komplet na pruge iz Zare

Foto: zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KAD je riječ o odjeći za prijelazno razdoblje, Zara nikad ne razočara. Njihova nova kolekcija nudi komade koji savršeno odgovaraju onim promjenjivim trenucima između ljeta i jeseni. Jedan od naših omiljenih komada je komplet koji uključuje prugasti prsluk i široke prugaste hlače.

@maelys.mm20 J’ai trouvé l’ensemble @ZARA parfait pour la rentrée 🤩 Vous aimez ? #zara #zaraoutfit #bonplan #shopping #outfit #outfitideas #inspiration #mode #onparledemode #ootd #outfitoftheday #inspooutfit #zarahaul #fyp #fypシ #foryou #pourtoi #foryoupage ♬ Chihiro - Gravagerz

Kod ovog kompleta najviše nam se sviđa njegova svestranost. Prsluk ima V-izrez i kopčanje na prednji gumb, što ga čini savršenim za nošenje preko majice ili lagane bluze. Možete ga kombinirati s trapericama ili suknjom za različite prilike. Hlače imaju visoki struk i široke nogavice, što im daje elegantan i lepršav izgled.

Prsluk, 25.95 eura / Hlače, 29.95 eura

Kad ova dva komada kombinirate, dobijete komplet koji može poslužiti u raznoraznim prigodama - od odlaska na posao, fakultet ili kavu do večernjeg izlaska.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.