Ovakve će čizme biti posvuda ove jeseni

Foto: neimanmarcus.com/hm.com/stradivarius.com/borovo.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JESEN je doba čizama, što ne čudi budući da je u pitanju hladnije i kišovito godišnje doba. Postavlja se pitanje kakve će čizme biti hit ove jeseni, a odgovor je već jasan. Čizme motorističkog stila već su se pojavile na ulicama nekih već sad kišovitih gradova. Njihove grunge kopče i pomalo grube siluete pružaju savršen kontrast prema decentnim haljinama, koketnim suknjama i minimalističkoj poslovnoj odjeći.

Pronašli smo hit čizme i u našim trgovinama

Iako su stvorene kao funkcionalan komad obuće, zahvaljujući svojem zanimljivom dizajnu razvile su se u komad garderobe koji mnogi rado imaju u svojem ormaru. Udobne su, nisu teške i u njima se lako krećete, a izgledaju dobro uz gotovo svaki outfit, otkrila je Gab Waller za Harper's Bazaar.

Ovosezonsku pompu za motorističkim čizmama započeo je brend Miu Miu svojim motorističkim čizmama s velikim kopčama, a izdvojili smo i povoljnije čizme koje možete lako pronaći u našim trgovinama.

Miu Miu motorističke čizme, Neiman Marcus cijena je 1814 eura
Kožne motorističke čizme, H&M, cijena na sniženju je 89.99 eura
Kožne motorističke čizme, H&M, cijena na sniženju je 74.99 eura
Motorističke čizme, Stradivarius, cijena je 39.99 eura

Jesen je osobito kišno razdoblje, stoga smo izdvojili gumene čizme u stilu motorističkih čizama koje smo pronašli u Borovu. 

Gumene gležnjače motorističkog stila, Borovo, 39.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.