"Ovo je 100% pravi kroasan": Je li ova lampa s Temua jestiva?

Screenshot/Foto: TikTok/temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JEDAN od razloga zbog kojih ljudi vole naručivati s Temua je što po niskim cijenama mogu pronaći zanimljive proizvode koje teško da će pronaći u drugim trgovinama. Neta Murphy (@netamurphy) je na svojem TikToku pokazala jedan takav proizvod. Riječ je o lampi u obliku kroasana koji je dobila na poklon od sestre, no postoji jedan problem.

"Tehnički nisu lagali"

Jednog vrućeg dana se vratila doma i ugledala hrpetinu mrava na svojoj novoj lampici: "Zašto bi mravi htjeli lažni kroasan? Je li moguće da je ovo pravi kroasan prekriven smolom? Jer ulazili su u rupice, a kad sam ja napravila rupu, primijetila sam da unutrašnjost stvarno izgleda kao pravi kroasan".

Na kraju videa je odlučila provjeriti je li riječ o pravom kroasanu tako što je pojela mali dio i zaključila je: "Ovo je doslovno hrana."

@netamurphy

Pls explain temu

♬ original sound - Neta Murphy

"Ovo je 100% pravi kroasan", "Nisu samo nabili svjetlo u kroasan i prelili ga smolom, ne mogu", "Mogu objasniti! Kupila si nešto s Temua", "Imam privjesak u obliku pilećeg medaljona s Temua i uvjerena sam da je to pravi medaljon u smoli", "Tehnički nisu lagali, to je kroasan lampa", "Konačno je opis proizvoda bio istinit", "To je najjeftiniji način da ga naprave" neki su od komentara na objavu. 

Jedna je osoba u komentarima ponudila objašnjenje: "Mislim da je ovo pravi kroasan jer bi trebao biti kopija lampi Yukiko Morite za koje koristi pravi kruh i peciva poput kroasana. Kruh je izdubljen, ali očuvan premazom protiv gljivica."

Proizvod je u međuvremenu povučen s Temua, tako da trenutno nije dostupan za prodaju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.