Zara se udružila s poznatim dizajnerom za posebnu kolekciju koju jedva čekamo

Foto: Shutterstock/Profimedia

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

STEFANO Pilati, renomirani modni dizajner, i španjolski modni gigant Zara najavili su uzbudljivu novu suradnju, koja će uskoro biti dostupna u trgovinama. Ova suradnja donijet će kolekciju koja će uključivati 50 komada odjeće za muškarce i 30 za žene.

Iako detalji kolekcije još nisu potpuno otkriveni, reakcije su već izuzetno pozitivne, a mnogi nestrpljivo čekaju što će ova suradnja donijeti.

Kolekcija dolazi u trgovine početkom listopada

Stefano Pilati je ime koje se ističe u svijetu mode. Poznat je po vođenju prestižnih brendova kao što su Yves Saint Laurent u Parizu i Ermenegildo Zegna u Milanu, a posljednjih godina se fokusirao na vlastiti brend - Random Identities.

Pilatijeva karijera privukla je značajnu pažnju. Posebno se istaknuo u lipnju 2022. kada je stilizirao odjeću za Giorgija Armanija, kao i suradnjom s Pharrellom Williamsom za Louis Vuitton 2023. godine. Osim suradnje sa Zarom, Pilati trenutačno radi i na novoj kolekciji za Fendi.

Prema WWD-u, Pilati je impresioniran Zarom zbog njihove sposobnosti da proizvode modne komade po pristupačnim cijenama. To znači da bi ova suradnja mogla donijeti visoku modu po cijenama koje su dostupnije široj publici. Kolekcija stiže u Zarine trgovine početkom listopada i jedva čekamo vidjeti što su pripremili.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.