Georgina Rodriguez lansirala svoj prvi parfem

Foto: Instagram/laverne.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GEORGINA RODRIGUEZ lansirala je svoj prvi parfem. 

Miris je lansirala u suradnji sa saudijskim brendom parfema Laverne, s kojim je već surađivala prošle godine na kampanji za parfem Blue. 

Prije konačne verzije kreirano je čak 740 uzoraka

Georginin parfem, nazvan Sense, razvijan je jednu godinu. Tijekom tog razdoblja, ona i tim iz Lavernea "neumorno su radili na stvaranju ženstvenosti u bočici". Prema informacijama brenda, parfumerka Dalia Eisem, u suradnji s Georginom, kreirala je više od 740 uzoraka prije nego što je odabrana savršena kombinacija.

Proces stvaranja novog parfema opisuje se kao pažljiv i temeljan, a konačna verzija parfema otvara se notama crnog ribiza i mandarine, s jasminom, irisom, kašmirom i cvijetom naranče u srcu te mošusom u bazi.

"Vau", "Želim ga isprobati", "Čestitam ti na još jednom parfemu s Laverneom. Sigurna sam da miriše dobro kao ti", "Volim ga", "Čestitam", "Volim ovu kampanju", samo su neki od komentara njezinih pratitelja na Instagramu. 

Parfem dolazi u ružičastoj bočici od 75 ml i prodaje se po cijeni od oko 36.25 eura.

O brendu

Brend Laverne noviji je brend osnovan u Saudijskoj Arabiji te je poznat po luksuznim parfemima koji spajaju arapske tradicije i suvremene parfemske tehnike. Njihova paleta mirisa uključuje bogate i egzotične sastojke poput ouda, ruže i drugih cvjetnih i drvenastih nota.

Laverne parfemi mogu se kupiti u Saudijskoj Arabiji i na međunarodnoj razini putem online trgovina koje nude globalnu dostavu, čime brend širi svoju prisutnost diljem svijeta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.