Severinina majica zbunila mnoge, jasno je i zašto

Foto: Instagram/mytheresa.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SEVERINA je ove subote nastupila u Slanom, a djelić atmosfere s koncerta podijelila je na svojem TikToku. U videu se može vidjeti Severinu kako pjeva svoju poznatu pjesmu Ante, dok publika s njom uglas pjeva njezin hit. Video je prikupio mnoštvo komentara, a veliku pažnju privukao je Severinin outfit, odnosno majica koja je zbunila neke.

@_severina_vuckovic Anteee! ‘99 🔥 #severina #ante #slano #1999 #concert #fyp #viral #viralvideo #fy #fypシ #goviral ♬ original sound - Severina

Dok su neki hvalili izgled pjevačice, drugi su mislili da joj je majica prozirna. "Meni je ona top, i prije i sada. Žena realno ima godina, ali izgleda top", "Meni je majica predobra!", "Najzgodnija i najljepša žena u Hrvatskoj ikad", "Bradavice ti se vide, Seve", "A vidi joj majice, dobra je", "Meni je ovo vulgarno, posebno pred djecom", "Ne razumijem majicu, je li prozirna ili je fora?"

Majica zapravo ništa ne otkriva

Riječ je o Jean Paul Gaultier Flower Trompe L'Oeil majici kratkih rukava, koja stvara iluziju golotinje, što je očito mnoge zbunilo. No majica zapravo ništa ne otkriva te je dio kolekcije Flowers, koja slavi snagu cvjetnih uzoraka. Dizajn majice stvara optičku iluziju golog tijela, ali zapravo je sve pokriveno. Dapače, majica je toliko popularna da se gotovo posvuda rasprodala.

Majica, Jean Paul Gaultier, MyTheresa, cijena na sniženju 294 eura (rasprodana je)
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.