Šik sestre iz Francuske otkrile svoj omiljeni parfem i zapalile TikTok

Screenshot/Foto: TikTok/sephora.fr/celine.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TIKTOK profil The Gloss poznat je po zaustavljanju prolaznika u Londonu i ispitivanju o njihovim najdražim proizvodima i modnim komadima, s posebnim fokusom na parfeme. Njihov najnoviji video, u kojem su sudjelovale dvije sestre iz Francuske, postao je vrlo popularan, prikupivši više od 3 milijuna pregleda u manje od dva dana.

Francuskinje su poznate po istančanom ukusu za modu i ljepotu, pa ne čudi da mnoge zanima njihovo mišljenje o proizvodima iz tih kategorija. Emma i Jade iz Pariza podijelile su svoje omiljene parfeme.

@the__gloss French perfumes worth gatekeeping! #celine #clarins #perfumes #streetinterview @CELINE @ClarinsUK ♬ original sound - The Gloss

"Obje smo opsjednute istim parfemom, a to je Celine Parade," rekle su ove simpatične Francuskinje. "Tako je dobar, nevjerojatan je", istaknula je Jade. Emma je dodala da također nosi Clarins Eau Dynamisante ili Eau des Jardins. "Zeleni, savršen, 10/10."

"Tako su šik", "Prekrasne su", "O moj bože, da, Celine. Nitko ne priča o tom parfemu", "Nisam znala da Clarins ima parfeme", "Izgledaju poput modela", "Vjerujem im", "Zeleni Clarins je tako umirujuć", "Kupujem sve što su rekle", "Parade miriše nevjerojatno", "Želim biti ovako šik", "Celine Parade je moj favorit, nosim ga svaki dan", "Parade je savršen miris", "Celine Parade je kultni parfem", samo su neki od komentara ispod videa. 

Celine Parade, od 240 eura
Clarins Eau Dynamisante, Sephora, od 37 eura
Clarins Eau des Jardins, Sephora, od 37 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.