Skener u Kauflandu oduševio Hrvaticu u Berlinu. Ima ih i kod nas

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

HRVATICA koja živi u Berlinu podijelila je na svom TikTok profilu @megizadro video iz njemačkog Kauflanda koji je privukao veliku pažnju. Naime, koristila je pametni skener koji se može uzeti na početku kupnje, s njime skenirati svaki artikl koji se stavi u košaricu i potom na samoposlužnoj blagajni samo skenirati taj uređaj i platiti iznos. "Štedi vrijeme i ne iznenadiš se kada dođeš na blagajnu", istaknula je i dodala: "Predobra stvar."

@megizadro #kaufland #kauflanddeutschland #njemacka #einkaufen #fyp #balkanciunjemackoj #kupovina @Kaufland ♬ original sound - Megi Zadro

Video je prikupio preko sto tisuća pregleda u jednom danu i mnoštvo komentara. "Ja to želim u svakoj trgovini!", "Ovo pod hitno treba uvesti u Bipu", "Brutalno", "Kod nas bi i skenere ukrali", "Ja već četiri godine na redovnu blagajnu nisam išao u Kauflandu, samo ovako kupujem."

Postoji i kod nas

Mnogi su također u komentarima istaknuli da ovi skeneri postoje i u Kauflandovim trgovinama u Hrvatskoj. I u pravu su. Uređaj naziva K-SCAN se može pronaći u odabranim Kauflandovim trgovinama (Zagreb-Barutanski Jarak, Osijek i Split) na posebnom stalku za skenere.

Prije korištenja potrebno je imati i skenirati Kaufland Card. Potom je korištenje vrlo jednostavno, kao što je pokazano u videu. Da bi se zaključila kupnja, potrebno je skenirati QR kod na okviru samoposlužne blagajne i platiti. Više o K-SCAN-u možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.