Stan od 51 kvadrata s ogromnim balkonom u Zagrebu se prodaje za 170.000 eura

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a ovoga puta pažnju nam je privukao prekrasan jednoetažni stan s balkonom u Zagrebu, u Donjoj Dubravi. Stan ima 51.52 kvadrata. a prodaje se u potpunosti namješten za cijenu od 170.000 eura.

Stan se prodaje u potpunosti namješten

Ovaj stan se nalazi na odličnoj poziciji, nedaleko trgovina, javnog prijevoza, važnijih prometnica i svih važnih sadržaja za ugodan život. Stan se nalazi na prvom katu stambene zgrade u vrlo mirnoj ulici. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, kuhinje s blagovaonicom, spavaće sobe, kupaonice s WC-om i velikog balkona.

Ukupna površina stana bez balkona je 51.52 kvadrata. Uz stan se prodaje i objekt koji se sastoji od garaže od 18.91 kvadrata i spremišta veličine 8.48 kvadrata. Moguće je kupiti samo stan bez dodatnog objekta u kojem je slučaju cijena niža.

Kompletan oglas možete pogledati ovdje, a više slika niže.

Index Oglasi
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.