U Metalcu upravo traje rasprodaja određenih kolekcija posuđa

Foto: market.hr.metalac.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RAZNE kolekcije posuđa trenutno su na sniženju u Metalcu, što je idealna prilika da obogatite svoju kuhinju komadima koji su i praktični i estetski privlačni. Rasprodaja traje do kraja rujna, a mi smo izdvojili najbolje komade koje se isplati nabaviti. Cijelu ponudu možete pogledati ovdje.

Metalac duboka posuda 16 cm, cijena na sniženju je 16.24 eura

Emajlirano posuđe je vrlo izdržljivo, otporno na kemikalije i habanje te se lako održava. Idealno je za pripremu, čuvanje i serviranje hrane. Uz pravilno čišćenje, emajlirano posuđe dugo zadržava svoj sjaj i boju. 

Metalac duboka posuda 16 cm, cijena na sniženju je 20.70 eura
Metalac plitka posuda 14 cm, cijena na sniženju je 10.39 eura
Metalac posuda za čuvanje hrane, cijena na sniženju je 14.29 eura

Emajlirana posuda s plastičnim poklopcem idealna je čuvanje svježe i suhe hrane, kao što su šećer, brašno, riža, kava i sl. Može se koristiti za čuvanje hrane u hladnjaku i zamrzivaču. 

Metalac pekač 34 cm, cijena na sniženju je 40.94 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.