As: Ancelotti je izbjegavao Modrića zbog predrasuda. Sad ih je bacio u smeće

Foto: EPA

REAL MADRID pobijedio je Barcelonu 3.2 u El Clasicu i tako gotovo osigurao titulu prvaka Španjolske. Za Real su zabijali Vinicius Junior, Lucas Vazquez i Jude Bellingham, a za Barcelonu Andreas Christensen i Fermin Lopez. Real je sad na 11 bodova prednosti pred drugoplasiranom Barcelonom šest kola prije kraja.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić prvi je put u El Clasicu predvodio Real kao kapetan momčadi. To mu je bio ukupno 15. put da je startao utakmicu za Real kao kapetan otkako se pridružio Kraljevskom klubu prije 12 godina, a odigrao je ukupno svoj 36. derbi s Barcelonom.

As: Modrić želi i zaslužuje novi ugovor

Hrvatskom veznjaku na ljeto istječe ugovor, a pregovori o novom ugovoru zasad nisu ponudili pozitivne pomake. Dapače, većina španjolskih medija piše da mu Real ni na planira ponuditi novi ugovor, već čeka da Modrić napusti klub. Danas su novinari Asa analizirali razvoj te situacije.

"Modrić je u posljednjih pet dana pokazao da želi novi ugovor, ali i da ga zaslužuje. Ancelotti je bacio u smeće predrasude zbog kojih je tijekom cijele sezone izbjegavao Modrića i njegovo uparivanje na terenu s Tonijem Kroosom. Kad je sastavljao momčad za El Clasico, shvatio je da Tchouameni mora na stopera, a Camavinga na beka. Srećom, sjetio se da ima asa u rukavu, spremnog Modrića", piše As i dodaje:

"U posljednjem tjednu se sve promijenilo za Modrića i njegov status u Realu. Došao je od toga da počinje u samo 2 od 11 utakmica za Real prije prošlog tjedna do toga da u prošlom počne u dvije od tri utakmice. A i u onoj u kojoj nije počeo, protiv Manchester Cityja u Ligi prvaka, bio je prevaga kad je ušao u drugom poluvremenu i dozvolio Realu da prodiše. Odlučan je do zadnje utakmice sezone dokazivati da zaslužuje novi ugovor i postane igrač koji je najviše sezona nosio dres Reala."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.