Bjelica objasno što se dogodilo nakon utakmice s Istrom

Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

ISTRA i Dinamo remizirali su u utakmici desetog kola SuperSport HNL-a u Puli rezultatom 2:2. Mateo Lisica i Beyatt Lekweiry zabili su golove za Istru, a za Dinamo su pogađali Arijan Ademi i Sandro Kulenović. Istra je igrala s desetoricom od 64. minute, kad je drugi žuti karton dobio Stephane Keller. Susret je komentirao trener Dinama Nenad Bjelica.

"Igrali smo protiv jedne vrlo agresivne ekipe, koja igra tipično za hrvatske prilike. Na kraju - pravilna raspodjela bodova. Realan rezultat ove utakmice je 2:2. Imali smo velikih problema u prvom poluvremenu da razvijemo bilo kakvu igru. Zasluženo smo otišli na poluvrijeme s golom zaostatka. U drugom dijelu smo biti bolji i na kraju, kažem, pravilna raspodjela bodova", rekao je Bjelica za Max Sport televiziju.

Govorio je i o isključenju Cordobe iz prvog sastava i situaciji s kraja utakmice

"Cordoba? To su naše interne stvari. Imamo velik kadar, nogometaše koji zaslužuju priliku, danas ju je dobio Pjaca, vidjet ćemo tko će je dobiti sljedeći. To su naše stvari, mi ćemo se unutar sebe baviti time. Sve što se dogodilo na terenu treba ostati na terenu.

Pokušavam maksimalno respektirati suparnike, a kad taj respekt ne dobijete nazad, reagirate vrućom glavom. Ma ja nisam ni reagirao. Samo sam rekao tom igraču da ne vrijeđa moju klupu, ali ne bih davao tome prevelik značaj. Idemo dalje. Mi smo htjeli dobiti, oni isto, bilo je tu previše nervoze", rekao je Bjelica te napomenuo da nikad ne komentira suđenje.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.