Carević: Livaja i Petković vide na terenu ono što ja ne vidim ni na tribini, majke mi

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

HAJDUK je u očajnom nizu od četiri poraza i nakon 30 kola SuperSport HNL-a za vodećom Rijekom zaostaje 13 bodova. Za drugoplasiranim Dinamom Hajduk zaostaje 11 bodova, a od istog je protivnika ispao u polufinalu SuperSport Kupa na Poljudu. Posljednje tri utakmice splitske momčadi propustio je Marko Livaja (30), najbolji klupski igrač, koji je ove sezone u 30 utakmica zabio 12 golova te četiri puta asistirao. 

"Ja to gledam možda drugačije"

Livaja se ozlijedio na derbiju protiv Dinama 30. ožujka, a o njegovom doprinosu za Sport nedjeljom govorio je Mario Carević (42), nekadašnji igrač Hajduka, a danas trener Šibenika. "Neki igrači bi izgledali puno bolje jer on ima nenormalno dobra rješenja. Ja to gledam možda drugačije.

"Hajduk može biti odličan"

On kad se spusti u međuliniju, isto kao Petković u Dinamu, on vidi što ja ne vidim na tribini, majke mi. Ali kad mu ne daš kretnju tu koju on vidi, onda on mora napraviti još jedan višak dodira i onda zakomplicira. Ako se na ovu trenutno bazu, uz Perišića i Livaju i da su zdravi, ako se dovedu profili igrača koji nedostaju, uz dobru selekciju, Hajduk može stvarno biti odličan."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.