Dinamo: Kao najuspješniji i najtrofejniji hrvatski klub prihvatili smo plemeniti cilj

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

NA DANAŠNJI dan, odnosno posljednje srijede u veljači, širom svijeta obilježava se Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad vršnjacima, poznat i pod nazivom "Dan ružičastih majica". Obilježio ga je i Dinamo, a detaljno je na Facebooku opisao i kako je to učinio.

"Kao najuspješniji i najtrofejniji hrvatski klub, svoju odgovornost u ovoj plemenitoj priči prihvatio je i Dinamo. U suradnji s Društvom za komunikacijsku i medijsku kulturu i projektom 'Djeca Medija' pokrenuli smo društveno odgovornu kampanju u kojoj smo, osim podizanja svijesti o problemu vršnjačkog nasilja, kroz kreativni natječaj tražili mlade ambasadore koji će klubu pomoći u svojim krugovima postaviti pozitivan primjer i boriti se protiv nasilja.

Djeca su slala svoje radove na temu Dana ružičastih majica i suzbijanja nasilja kao i video materijale s pozitivnim porukama. U velikom broju pristiglih radova bilo je iznimno teško izabrati 24 najbolja rada čiji su autori dobili posebnu majicu s natpisom 'Ja sam Dinamov ambasador' i na taj način stekli priliku izaći na teren s igračima i sucima na utakmici 1/4 finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa protiv Gorice. Tom prilikom igrači obje momčadi izašli su na teren u ružičastim majicama s porukom kampanje 'STOP vršnjačkom nasilju'", objavili su iz Dinama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.