Insajder: Modrić je blizu odlaska iz Reala

Foto: Profimedia

LUKA MODRIĆ izgubio je mjesto u startnoj postavi Real Madrida. Hrvatska legenda španjolskog velikana ove sezone nastupa u smanjenoj minutaži, a posljednje dvije ligaške utakmice proveo je i na klupi.

U prošlom prijelaznom roku 38-godišnji Modrić odbio je stotine milijuna eura iz Saudijske Arabije kako bi ostao u Realu. Potpisao je jednogodišnji ugovor i plan mu je bio u Madridu završiti karijeru, ali ne kao rezerva. Modrić je nezadovoljan statusom i sve više se priča o njegovom odlasku iz Reala.

"Vrlo dobro poznajem Modrića, a on je odlučio ostati još jednu godinu jer zna da ima još mnogo toga za ponuditi. On ne može zamisliti da ne bude starter i ne želi imati takvu ulogu", rekao je Modrićev prijatelj Predrag Mijatović i otkrio da Modrića želi Inter Miami, klub u vlasništvu Davida Beckhama. Tamo već igra Lionel Messi.

Florian Plettenberg, najpoznatiji njemački insajder za transfere, tvrdi da je Modrić blizu odlaska. "Beckham ga želi. Još je rana faza, ali 38-godišnjak je na rubu odlaska iz Reala 2024. godine. U ovom trenutku Modrić je potpuno fokusiran na Real", objavio je Plettenberg.

I večeras na klupi?

Modrićeva minutaža stalna je tema španjolskih medija. U sedam nastupa sakupio je 287 minuta, a u početnoj postavi bio je protiv Union Berlina u Ligi prvaka, protiv kojeg je bio i jedan od najboljih igrača, nakon čega je startao i u susretima s Getafeom i Atleticom. Ancelotti ga je protiv madridskog rivala izvadio na poluvremenu.

Modrić, koji je u Madridu od 2012. godine i dokapetan je kluba, posljednje pobjede Reala protiv Las Palmasa i Girone gledao je s klupe te nije dobio ni minute, a madridska Marca tvrdi da će i večeras početi na klupi protiv Napolija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.