Kaneko ne prestaje briljirati. Izluđivao je braniče Slavena i postao igrač utakmice

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

TAKURO KANEKO je ponovno odigrao fantastičnu utakmicu za Dinamo. S ocjenom 8.5 prema Sofascoreu ocijenjen je kao igrač utakmice, a jedini igrač s ocjenom većom od 8.0 osim njega je Bruno Petković s 8.2. U posljednjih desetak utakmica Dinamo pokazuje uzlazni trend kvalitete igre, a za to je ključan baš Kaneko.

Kaneko je kod prvog gola dobio loptu na desnom krilu i uputio dobar centaršut u peterac gdje je lopta preletjela loše postavljenog Borasa i stigla na glavu Petkovića koji je bio precizan i svladao Suška. Dinamo je pobjedu potvrdio u 79. minuti, ponovno je Kaneko napravio nered na desnom krilu i zatim poslao precizan ubačaj na glavu Špikiću koji je s pet metara zakucao loptu pod gredu.

Eksplodirao je protiv Lokomotive

Japanski krilni napadač počeo je dobivati više prilika, ali još uvijek nedovoljno da bi nešto mogao i pokazati. U porazu od Viktorije je ušao zadnjih 15 minuta i donio Dinamu malo živosti, ali nedovoljno da se spasi od poraza. 

Onda je eksplodirao protiv Lokomotive u prošlom kolu. Namjestio je jedan i postigao drugi pogodak Dinama za preokret i pobjedu. Vjerojatno je tim potezima spasio posao Sergeja Jakirovića, ali i Dinamo ostavio itekako u utrci za naslov. Slično je napravio nakon toga protiv Astane i danas.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.