Kek podsjetio na izjavu koju je dao uoči Eura: "Možda će im biti žao"

Foto: EPA

SLOVENIJA se po prvi put u svojoj povijesti plasirala u nokaut-fazu nekog velikog natjecanja. Momčad koju vodi Matjaž Kek osvojila je treće mjesto u skupini C Europskog prvenstva, iza Engleske i Danske, a ispred Srbije, koja je završila nastup na ovogodišnjem Europskom prvenstvu.

Engleska je s pet bodova završila na vrhu skupine, a između Slovenije i Danske, koje su osvojile po tri boda, na kraju je presudio kriterij boljih rezultata u kvalifikacijama te su Danci završili na drugom mjestu, što ih u osmini finala vodi na Njemačku. Englezi i Slovenci će danas saznati tko će im biti suparnici.

Kek podsjetio na svoje izjave

Kek je nakon boda protiv Engleza iskoristio priliku i podsjetio javnost kako je i uoči Eura vjerovao u prolaz svoje momčadi: "Možda će se netko sjetiti što sam rekao nakon ždrijeba: samo neka se smiju. Čestitke dečkima i cijelom timu. Čak su i mediji dodavali svoje kako bismo bili još motiviraniji i ljući, a u ljutnji uvijek imamo kvalitetu."

Podsjetimo, uoči Eura je rekao: "Čeka nas puno izazova. Bez obzira na teške suparnike, na Euro vodim ekipu koja želi ostvariti pozitivan rezultat. S jedne strane, čak mi je u redu da nismo favoriti. Vidio sam da su se neki ljudi nasmijali kada su dobili Sloveniju, možda će im biti žao. Napravit ćemo sve da tako i bude."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.