Kroos o Hazardu: Ne žalim ga. Ima jako dobar život

Foto: EPA-EFE

REAL MADRID će u večerašnjem El Clasicu od 21 sat na Camp Nouu pokušati pobijediti Barcelonu i tako smanjiti zaostatak na tablici La Lige. Katalonska momčad 13 kola prije kraja prvenstva vodi sa 65 bodova, devet više od drugoplasiranog Reala. U najavi derbija veznjak Reala Toni Kroos (33) razgovarao je s njemačkim medijima. 

Dotakli su se i Edena Hazarda, njegovog godinu dana mlađeg suigrača. Otkako je Belgijac 2019. kao jedan od najboljih igrača svijeta stigao u Real iz Chelseaja, nije uspio opravdati očekivanja. Muče ga konstantni problemi s ozljedama i fizičkom spremom, a večeras će propustiti čak 11. El Clasico u nizu.

"Žalim ljude kojima je zaista loše"

Novinari su Kroosa upitali žali li suigrača koji još nije imao priliku zaigrati protiv najvećih rivala: "Naravno, radi se o teškoj situaciji, ali mislim da žaljenju nema mjesta u nogometu. Eden nema loš život. Trebate žaliti ljude kojima je puno gore. Ja ne žalim nikoga u nogometu.

Da, njegova teška situacija traje dugo, ali na kraju krajeva svi su dijelom odgovorni za teške situacije u kojima se nalaze. Dobro poznajem Edena, često provodimo vrijeme zajedno, ali kao što sam rekao, žalim ljude kojima je zaista loše, Eden nije jedan od njih."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.