Kroosov brat: Modrić se plašio Tonijeve odluke. Nije htio vjerovati u to

Foto: Profimedia

TONI KROOS je prošlog vikenda protiv Betisa (0:0) odigrao svoju posljednju ligašku utakmicu za Real Madrid. Preostaje mu odigrati još samo finale Lige prvaka (Wembley, 1. lipnja protiv Borussije Dortmund) i Europsko prvenstvo nakon kojeg će zauvijek skinuti dres i otići u mirovinu kao jedan od najboljih veznjaka generacije.

Sjajna suradnja Kroosa i Modrića

Otkako je 2014. u transferu iz Bayerna stigao u Real, tvorio je godinama neraskidiv tandem s Lukom Modrićem. Njemačka i hrvatska ikona madridskog velikana odigrali su zajedno nebrojene sjajne i velike utakmice za Real, vodili igru te momčadi i s njom ispisali neke od najljepših stranica povijesti kluba. Zajedno su osvojili 22 trofeja.

"Luka se plašio Tonijeve odluke"

Tonijev brat Felix otkrio je u jednom podcastu koliko je Modriću teško pao Kroosov odlazak: "Luka mi je rekao da se cijelo vrijeme nije usudio pitati Tonija što se događa jer se bojao odgovora. Plašio se pitati Tonija što će učiniti. Luka je bio jako, jako tužan zbog te odluke i rekao mi je da će mu Toni jako nedostajati. Luka sve to donekle razumije i bio je dirnut, ali nikako nije htio vjerovati u Tonijevu odluku."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.