Transferi

Marca: PSG će prihvatiti ponudu Reala za Mbappea. Sutra objava posla

Foto: EPA

PARIS SAINT-GERMAIN prihvatit će Realovu ponudu od 170 milijuna eura + 10 milijuna bonusa za Kyliana Mbappea, piše Marca. "Mbappe - neizbježno!" naslov je koji dominira internetskom stranicom uglednog španjolskog lista uz pojašnjenje da će mladi Francuz uskoro potpisati za Real.

Transfer bi već sutra mogao biti služben i očekuje se da će Mbappe doći u Madrid na potpisivanje ugovora prije nego što otputuje na okupljanje francuske reprezentacije idući tjedan, javlja Marca.

Uprava pariškog kluba očito nije htjela odbiti tako visoku ponudu za svoju mladu zvijezdu koja je uporno tražila transfer upravo u Real. I da ne dođe do transfera ovo ljeto, Mbappe bi iduće godine gotovo sigurno otišao kao slobodan igrač i PSG na njemu ne bi zaradio ništa. Sada je pak izvjesno da u Parizu žele izbjeći taj scenarij te bi 22-godišnji napadač vrlo brzo trebao postati novi igrač Reala.

Ovaj transfer bio bi drugi najvrjedniji svih vremena. Nedodirljiv i dalje ostaje onaj Neymarov iz Barcelone u PSG za 222 milijuna eura, dok će Mbappeov prelazak u Real prestići njegov transfer iz Monaca u PSG. Parižani su ga prije tri godine platili 145 milijuna eura.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.