Bio je među najboljim braničima Europe. Sad s 33 godine igra zadnju ligu i trpa

Foto: EPA

GRČKI stoper Kostas Manolas umirovio se na kraju prošle sezone sa samo 33 navršene godine kao igrač Salernitane. Manolas je svojedobno bio vrlo cijenjen igrač, posebice dok je igrao u Romi, pa ga je tako 2018. UEFA nominirala i za izbor za najbolju momčad godine. 

Nekad standardni reprezentativac Grčke je iz Rome nakon pet godina otišao 2019. te je odigrao još dvije dobre sezone za Napoli, a nakon treće prešao u Olympiacos. U Grčkoj se nije naigrao pa se preselio u Sharjah iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a u veljači ove godine potpisao je za Salernitanu, za koju je u Serie A odigrao osam posljednjih utakmica u profesionalnoj karijeri.

Debitirao za klub u zadnjoj ligi i zabio pet golova

Ipak, Manolas se odlučio nastaviti baviti nogometom u Pannaxiakosu, klubu u kojem je napravio prve nogometne korake, a koji se danas natječe u posljednjem rangu grčkog nogometa. Manolas je u Pannaxiakosu, klubu iz njegovog rodnog gradića Naxosa na istoimenom otoku, bio do 16. godine. 

Vratio se nakon 17 godina i debitirao u dvoboju protiv Marpissaikosa. Manolas je igrao kao napadač te u prvih 35 minuta zabio pet pogodaka, a onda je izašao iz igre. Njegov klub na kraju je pobijedio 12:1. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.