Ovo je raspored u narednih pet kola, Hajduk čeka pakao. Tko će biti prvak?

Foto: Slavko Midzor/Pixsell

HAJDUK je u 10. kolu SuperSport HNL-a u velikom derbiju pobijedio Dinamo 1:0. Jedini gol zabio je Emir Sahiti u 59. minuti nakon krasne akcije Splićana u tri poteza. Hajduk se ovom pobjedom vratio na prvo mjesto i preskočio drugoplasiranu Rijeku. Dinamo ostaje na trećem mjestu. Poljud slavi veliku pobjedu, ali ovo je samo prvi u nizu derbija koji očekuje Bijele.

Već u idućem kolu moraju na Rujevicu, a onda im na Poljud stiže Osijek koji je u krizi. S istim suparnikom će odmjeriti snage i u odgođenom susretu tri kola kasnije na Pampasu. Važno je napomenuti da je nakon idućeg kola reprezentativna pauza što znači da će ekipama trebati neko vrijeme da se vrate u puni natjecateljski ritam. U istom periodu Hajduk gostuje u Koprivnici i kod Jadrana u kupu te dočekuje Rudeš, a to su susreti u kojima je izraziti favorit.

Dinamo ima lakši raspored. U idućem kolu dočekuje Istru, a tjedan nakon reprezentativne stanke će mu biti ključan. Najprije putuje u Goricu, a onda dočekuje Viktoriju Plzen (s Ballkanijem igra za četiri dana) te naposljetku Lokomotivu. U navedenom periodu ga očekuje samo jedan derbi, protiv Rijeke na Rujevici 11. studenog.

Raspored Hajduka u prvenstvu:

Rijeka (G)

Osijek (D)

Slaven Belupo (G)

Rudeš (D)

Osijek (G)

Raspored Dinama u prvenstvu:

Istra (D)

Gorica (G)

Lokomotiva (D)

Varaždin (G)

Rijeka (G)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.