Perišić se javio iz teretane i oduševio hajdukovce. Sutra se priključuje momčadi

Photo: Luka Batelic/PIXSELL

IVAN PERIŠIĆ (35) službeno je na godišnjem odmoru. Vratio se s Eura na kojem je Hrvatska ispala u skupini i dobio slobodno za odmor do 12. srpnja, kada bi se trebao pridružiti ostatku momčadi. Ostatak momčadi Hajduka odradio je prvi dio priprema na Bledu, a jučer je sve zaključeno 1:0 pobjedom nad Fenerbahčeom u Grazu.

Perišić samostalno trenira

Za to vrijeme Perišić samostalno trenira i od sutra će se priključiti momčadi Gennara Gattusa. Djeluje spremno na oduševljenje Hajdukovih fanova. Bit će jedan od ključnih igrača Hajduka ove sezone, a i sam je Gattuso rekao kako su mu hitno potrebni krilni napadači. Perišić je danas na Instagram storyju objavio fotografiju iz teretane te dodao kako je to za njega 19. profesionalna sezona u karijeri.

Sprema se za novu sezonu nakon teške ozljede

Perišić se ove zime u Hajduk vratio kako bi nakon oporavka od teške ozljede i operacije bio u optimalnom stanju za Euro. U Tottenham je došao u ljeto 2022. kao slobodan igrač iz Intera. U 50 nastupa postigao je jedan i namjestio 14 golova. 

Zimus se na Poljud vratio privremeno, do kraja sezone, kao igrač Spursa. No, već tada se znalo da londonski klub više ne računa na njega nakon što je u rujnu prošle godine potrgao ligamente koljena. Nakon dugog oporavka, Perišić je na proljeće zaigrao za Hajduk. Sakupio je osam nastupa i jedan gol.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.