Pogledajte što radi napadač Uniteda prije penala u 97. minuti

Screenshot: Arena Sport

U SKUPINI A Lige prvaka Manchester United je na svom Old Traffordu, uz puno mučenja, pobijedio FC Kopenhagen 1:0. Manchester United je od pete minute mogao biti u minusu, ali ga je spasio okvir vrata nakon udarca Dioga Goncalvesa. U skoro pa ravnopravnoj igri, jer su Danci znali biti vrlo opasni u napadačkim izletima, domaćin je nekako ugurao loptu u suparničku mrežu u 72. minuti, a glavom je iz blizine pogodio Harryja Maguirea.

Sve je bilo spremno za novi šok u 96. minuti jer je dosuđen jedanaesterac za goste, ali je United spasio vratar Andre Onana koji je odlično obranio udarac Jordana Larssona s bijele točke. Upisao je tako Manchester United premijernu pobjedu sezone u Ligi prvaka.

Društvenim mrežama odmah nakon utakmice počela je kružiti snimka krilnog napadača Manchester Uniteda Alejandra Garnacha, koji je kopačkama raskopao bijelu točku s koje se izvodi penal. Španjolac je pokušao tako otežati izvođenje svojim protivnicima, a vjerojatno je i uspio. Njegov trener Erik ten Hag nije nakon utakmice komentirao ovaj potez.

VIDEO: Arena Sport

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.