Prošle sezone radio je čuda u 1. NL. Sada je iznenadio preuzimanjem novog kluba

Photo: Borna Jaksic/PIXSELL

IGOR BUDIŠA (46) prošle je sezone bio jedan od hit-trenera u hrvatskom nogometu. Vodio je Zrinski Osječko 1664 i do zadnjeg kola se borio za naslov prvaka, odnosno ulazak u SuperSport HNL. Njegova momčad u posljednjem je kolu izgubila od Šibenika 2:0 na Gradskom vrtu te tako ostala bez promocije. Podsjetimo, Šibenik je na kraju osvojio 82 boda, a Zrinski je ostao na bodu manje.

Odradio je sjajnu sezonu

U novu sezonu Budiša je krenuo nezaposlen jer je u Zrinskom došlo do egzodusa igrača i struke, a sada je dobio novi posao te iznenadio odabirom. Budiša će od četvrtoga kola SuperSport 1. NL voditi BSK iz Bijelog Brda. Ta se momčad prošle sezone borila za ostanak, a i u ovu je krenula loše. BSK nakon tri kola ima remi i dva poraza, uz gol-razliku 1:8.

Imao je još jednu ponudu

Budiša je na klupi naslijedio Dinu Babića, koji je doživio poraze od Dubrave (3:0), Cibalije (4:0) te odigrao 1:1 protiv Dugopolja. Budiša je bio kandidat i za preuzimanje Rudeša, koji je također ostao bez trenera nakon otkaza Davoru Mladini. Ipak, odlučio se za Osijeku obližnje Bijelo Brdo. U karijeri je još vodio Đakovo Croatiju i Međimurje.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.