Španjolci: Kapetan Cityja sve je dogovorio s Barcelonom. L'Equipe: PSG će ga ukrasti

Foto: EPA

KAPETAN Manchester Cityja Ilkay Gundogan (32) ovog će ljeta postati slobodan igrač. Zbog godina mu City neće produljiti ugovor i već se neko vrijeme piše da bi mogao prijeći u Barcelonu. Mundo Deportivo, list naklonjen Barceloni, piše da je njemački reprezentativac sve dogovorio s Kataloncima te da će klub objaviti njegov dolazak nakon finala Lige prvaka.

No postoji i druga strana priče. Ugledni francuski sportski list L'Equipe objavio je da će PSG zgrabiti priliku i potpisati ugovor s Gundoganom. U klubu, koji je ostao bez Lionela Messija, navodno su postavili dovođenje Gundogana kao kratkoročni prioritet.

Njemački veznjak može dobiti unosan ugovor, koji god da klub odabere, s obzirom na to kakvu sezonu igra. Kao kapetan predvodio je Manchester City do osvajanja Premier lige, a u subotu su Građani i veliki favoriti za osvajanje prve Lige prvaka u povijesti. Gundogan se sjajno snalazi u Guardiolinom sastavu kao ofenzivni veznjak, odigrao je 50 utakmica ove sezone i zabio 11 golova uz sedam asistencija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.