Sport: Gvardiol bi mogao biti žrtva nostalgije, Guardiola ga danas miče iz prvih 11

Foto: Profimedia

JEDNA od današnjih utakmica u Ligi prvaka je i susret Manchester Cityja protiv RB Leipziga. Utakmica se s početkom od 21 sat igra na Etihadu, a pojedini mediji analiziraju situacije u momčadima pred početak tog ogleda. Poput Sporta koji navodi da bi Joško Gvardiol večeras mogao preseliti na klupu.

"Utakmica će biti obilježena nostalgijom i drugim ponovnim sastankom Gvardiola i njegovih bivših suigrača", navodi se u tekstu i piše da bi Gvardiolova nostalgija mogla biti ključna za odluku Pepa Guardiole kod slaganja početne momčadi.

Akanji umjesto Gvardiola?

U predviđanju tima koji će Guardiola poslati na teren od prve minute, Sport ne pronalazi mjesta za hrvatske reprezentativce. U početnoj postavi nisu ni Gvardiol ni Mateo Kovačić, a pretpostavlja se da bi umjesto Gvardiola trebao zaigrati Manuel Akanji.

Švicarca je Manchester City platio 20 milijuna eura, a Guardiola je bio pun hvale za njega u najavi susreta s RB Leipzigom: "Može igrati na strani, kao centralni branič ili u sredini. Kad uđe u zadnju trećinu, može kvalitetno razigravati, brz je i jak. Kakvog igrača sam dobio, vau..."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.