Talijani: Bokšićev štićenik srušio je City i Borussiju. Sada prijeti Milanu

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

MATE ANTUNOVIĆ, sjajni mladi (19) napadač juniora Hajduka, već je neko vrijeme tema talijanskih medija, ali i tamošnjih klubova. Prije mjesec dana Tuttomercato je pisao da je pet klubova iz tri zemlje zainteresirano za golgetera čiji je agent legendarni Alen Bokšić. To su Udinese, PSV, AZ Alkmaar, Standard Liege i Young Boys.

To je bilo nakon što je Antunović golom izbacio Manchester City u Ligi prvaka mladih. Sada je to ponovio i protiv Borussije Dortmund za senzacionalni plasman Hajduka u polufinale. Tamo ga u završnici u Nyonu 21. travnja čeka Milan, a drugi polufinalni par je Sporting Lisabon - AZ. Talijanski mediji su u najavi te utakmice, koja je i juniorima Milana povijesna jer nikada nisu došli tako daleko, istaknuli upravo Antunovića. 

Antunović, dečko iz pitoresknih Otrić Seoca u Dalmatinskoj zagori, u Hajduk je stigao iz omladinske škole Jadran Luke Ploče. Polovicom prošle sezone izborio se za ozbiljniju minutažu u juniorima Hajduka, ali je zatim ozlijedio koljeno. Sada se spektakularno oporavio.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.