IVAN PERIŠIĆ

Talijani o Perišiću: Ponovno je pokazao zašto je nezamjenjiv i neizostavan

Foto: EPA

INTER je pobijedio Romu 2:0 u utakmici četvrtfinala talijanskog kupa, a svom bivšem klubu u drugoj minuti zabio je Edin Džeko na asistenciju Ivana Perišića. Interovo polufinale kupa potvrdio je Alexis Sanchez pogotkom u 68. minuti susreta nakon asistencije Mattea Darmiana.

Perišić je igrao do 85. minute, a Marcelo Brozović dobio je svih 90 minuta od trenera Simonea Inzaghija. Nakon utakmice trener Intera hvalio je Ivana Perišića: "On igra na visokoj razini od početka sezone. Sretan sam i zbog njega, ali i zbog njegovih suigrača, koji također igraju odlično. Prvi smo na ljestvici, u polufinalu smo kupa, prošli smo dalje u Ligi prvaka, osvojili Superkup i ovo je odlična sezona." 

Gazzetta dello Sport smatra da su Perišićeve igre sjajne, a Skyev novinar Maurizio Compagnoni naglašava: "Kupnja Gosensa je izvrsna, ali Perišić je ponovno pokazao zašto je nezamjenjiv i neizostavan u Interu." Perišićev ugovor s Interom traje do 30. lipnja ove godine i još nije poznato u kojem će klubu igrati hrvatski reprezentativac u sljedećoj sezoni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.