Tko je čovjek kojem je Mbappe posvetio gol i obećao brinuti se za njegovu obitelj?

Foto: Epa

KYLIAN MBAPPE odigrao je prvu utakmicu otkako je Real objavio da je on njegov novi igrač. Kapetan Francuske briljirao je u pripremnoj utakmici za Euro, u pobjedi 3:0 nad Luksemburgom u Metzu. Mbappe je namjestio prva dva gola, a sam je postigao treći. Prvo je nakon sjajne solo-akcije lijepo asistirao Kolu Muaniju za 1:0 u 43. minuti.

U 70. minuti dodao je Claussu za 2:0. Pet minuta prije kraja efektno je u padu s desetak metara pogodio za konačnih 3:0. Mbappe je tako u 78. nastupu za Francusku došao do 47. gola i 33. asistencije.

Nakon što je postigao gol za konačnih 3:0, Mbappe je podigao kažiprste prema nebu i pokazao majicu koju je nosio ispod dresa na kojoj je pisalo: "Počivaj u miru, ujače."

Bio mu je prvi trener

Nakon utakmice mnogi su se pitali tko je čovjek kojem je nova zvijezda Reala odala počast. Naime, Mbappe je prve nogometne korake napravio u francuskom klubu AS Bondyju, koji je prije nekoliko dana objavio smrt Alexandrea Konstantinidisa u 50. godini života. Riječ je o treneru koji je bio prvi trener mladom Francuzu u karijeri. Mbappe je na Instagramu tada napisao poruku za svog bivšeg trenera.

"Počivaj u miru, Alex. Teško je pronaći riječi da izrazim koliko sam tužan. Otišao si prerano i nedostajat ćeš nam. Život više neće biti isti bez tebe, ali mi ćemo se pobrinuti za tvoju obitelj, budi siguran u to", napisao je Mbappe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.