Monaco utrpao Zvezdi pet komada i zakucao je na dno tablice Lige prvaka

Foto: Profimedia

MONACO je u trećem kolu Lige prvaka s visokih 5:1 slavio na domaćem terenu protiv Crvene zvezde i tako srpski klub zakucao na dno tablice Lige prvaka. Zvezda trenutno ima nula bodova nakon tri utakmice, ali i -9 gol-razliku, najlošiju od svih klubova koji dosad nisu osvojili ni bod. 

Grafika: Sofascore

Francuski klub je poveo pogotkom Takumija Minamina u 20. minuti utakmice, a Zvezda se samo sedam minuta kasnije ponovno vratila u igru. Cherid Ndiaye, bivši nogometaš Gorice, bio je precizan s bijele točke. Ipak, Monaco je na odmor otišao s vodstvom nakon gola Breela Embola u četvrtoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela.

Drugo poluvrijeme donijelo je potop srpskog prvaka. Wilfried Singo je u 54. minuti prekrasnim pogotkom povisio na 3:1, Minamino je u 70. minuti postigao svoj drugi gol na utakmici, a konačni rezultat postavio je Maghnes Akliouche u šestoj minuti sudačke nadoknade drugog dijela. 

Milan pobijedio Brugge

U terminu od 18:45 igrana je još jedna utakmica, a u njoj je Milan s 3:1 slavio protiv belgijskog Club Bruggea. Milan je poveo golom Christiana Pulisica u 34. minuti utakmice. Amerikanac hrvatskih korijena je pogodio direktno iz kornera.

Brugge je u 51. minuti došao do izjednačenja golom Kyrianija Sabbea, a onda je Tijanni Reijnders s dva gola (61', 71') riješio pitanje pobjednika. Treba istaknuti i da su gosti od 40. minute igrali s igračem manje. Tada je isključen Raphael Onyedika.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.